Analyseren en positioneren

Een goede positionering is de basis van goede marketing. Wij doen onderzoek naar uw onderneming en omgeving.

Creatief concepten

Vanuit de positionering kunnen we verschillende kanten op. Ook hier geld '' er zijn meerdere wegen naar Rome''. U krijgt van ons 3 concepten waar u uit kunt kiezen.

Marketing jaarplan

Het gekozen concept werken we uit naar een marketingjaarplan. Hier staat van A t/m Z in wat we gaan doen en wanneer we het gaan doen.

Uitvoering

Wij voeren het plan voor en samen met u uit. Wij zien elkaar als partners. Wij met de expertise op video en communicatie gebied, en u op het gebied van uw onderneming en de branch. We nemen elkaar mee.

Plaatsing en analyseren

Wanneer alles gemaakt is wordt alles door ons gepaatst (indien gewenst natuurlijk). U ontvangt vooraf precies de tekst die we plaatsen zodat u weet dat alles goed staat. Achteraf kijken we hoe de content het doet en welke lessen we hieruit kunnen trekken.

Hier helpen we u mee

Marketingjaarplan

Samen kijken we waar uw onderneming voor staat en wat uw doelen zijn.Marketing werkt het best als het consistent is. De doelgroep blijven prikkelen en uw merk top of mind houden. Als partner verdiepen we ons helemaal in jullie en jullie branch. 

Video productie

We kijken steeds meer video’s en lezen minder. Mensen worden steeds visueler ingesteld. Video is een perfecte manier om een boodschap over te brengen of om iets uit te leggen.

Livestreaming

Geef het gevoel dat uw kijkers nu aanwezig zijn. Samen aftellen naar een onthulling kun je natuurlijk terugkijken, maar het is veel spannender als je er zelf bij bent.