visueel uw verhaal vertellen

Waarom Sanders Media Creations

kennis van communicatie en video

Wij denken met u mee

Alles wordt van A tot Z geregeld

Analyseren en bijstellen

Het draait om inhoud

We kijken steeds meer video’s en lezen minder. Mensen worden steeds visueler ingesteld. Video is een perfecte manier om een boodschap over te brengen of om iets uit te leggen. Wij hebben zowel een communicatie als video achtergrond. Hierdoor kunnen we zowel de inhoud als het plaatje van hoge kwaliteit voorzien.

Professionele uitstraling

Hoge kwaliteit video straalt professionaliteit uit. Alles wat jullie online plaatsen laat een deel zien van jullie onderneming en jullie producten. Hoge kwaliteit video’s helpen bij het vertrouwen in jullie merk.

Strategie op maat

Wij vinden dat één video geen video is. Wanneer je vraagt om één video te laten maken zullen we ook zeggen dat je het beter niet kunt doen. Het maken van één video kost namelijk redelijk wat tijd en geld en levert niet heel veel op.

Sanders Media creations maakt een videomarketing jaarplan. Er wordt een strategie op maat geschreven zodat we met de juiste boodschap, soort video’s, platformen en verspreidingsopties samen tot het beste resultaat komen. 

Onze cases

Case CLEYO

CLEYO Skin Experts is meer dan een beauty salon. Om dit over te brengen is gekozen voor verschillende video’s.

Case Congres van de Digitale Communicatie

Avans Hogeschool organiseert het Congres van de Digitale Communicatie voor studenten, medewerkers en professionals. Op deze dag komen er jaarlijks sprekers vertellen over hun rol in het communicatievak. Sanders Media Creations helpt mee te denken aan de contentstrategie en het mee uitvoeren daarvan.

Case Bistro de Leckernij

Al 20 jaar is het familie restaurant Bistro de Leckernij te vinden in Kaatsheuvel. Sanders Media Creations helpt Bistro de Leckernij met het opzetten van een contentstrategie en het uitvoeren daarvan.

Video productie is onderdeel van het marketing jaarplan

Marketing werkt het best als het consistent is. De doelgroep blijven prikkelen en uw merk top of mind houden. Als partner verdiepen we ons helemaal in jullie en jullie branch. 

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Graag bespreken we onder genot van een kopje koffie (of thee) waar we mee kunnen helpen.

 

Mail ons: Info@sandersmediacreations.nl