Sanders Media Creations helpt coaches in regio Waalwijk met het zichtbaar worden en een menselijke connectie te ontwikkelen met jouw potentiële klant doormiddel van een op maatgemaakt strategisch videomarketingplan en de uitvoering daarvan. Door onze brede expertise kunnen we een compleet en aansluitend pakket aanbieden afgestemd op jouw wensen. Op deze manier kunnen we de verschillende activiteiten feilloos op elkaar aan laten sluiten.

We gaan voor een partnerrelatie om zo aan jouw onderneming te bouwen. Maandelijks een vast bedrag, zo heb je geen verassingen. Maar wel helemaal aangepast aan jouw wensen.

Ik geloven er in dat resultaat het best te realiseren is wanneer men open naar elkaar is  en oprecht om elkaar geeft. Bovendien geloven ik dat marketing een doorlopend proces is waardoor we kijken naar wat werkt en wat niet. Daar stellen wij uw marketing dan op af.

Geloof in een samenhangend geheel

Video is een mooi middel om uw boodschap over te brengen. Echter zien Ik dat veel ondernemingen die starten met video inzetten voor hun marketing beginnen met losse flodders. Ze maken een video om te testen of het iets voor ze is. Soms maken ze later dan nog een tweede video. Er zit geen plan achter.

Ik geloven dat je meer bereikt met een goed uitgedacht plan! Wij nemen tijd om ons te verdiepen in jullie organisatie en maken vervolgens een uitgebreid videomarketing jaarplan. 

Ontstaan

Sinds 1 mei 2018 is Sanders Media Creations officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Sanders Media Creations is begonnen uit passie.

Al sinds Ik (Sander) 10 jaar oud was vindt ik het leuk om met beeld een verhaal te vertellen en een bepaalde emotie over te brengen. Met deze passie helpt Sanders Media Creaties coaches uit regio Waalwijk graag om hun verhaal aan de doel doelgroep te vertellen.

 Al vanaf jongs af aan is Sander een regelneefje. Hij vindt het leuk om de juiste kennis, strategie, apparatuur en mensen aan elkaar te verbinden om zo samen een zo mooi mogelijk eindresultaat te behalen.

Onze kernwaarde

Betrokkenheid

Partner en behulpzaam

Passie

Een passie voor ons vak en leergierig om steeds nieuwe dingen te ontdekken

Ondernemend

Wij wachten niet af, maar ondernemen.

Vertalers

Vertalen van een idee naar een product 

Breed Inzetbaar

 On- en ofline, social-media, video, fotografie enz. We doen het! 

Praktisch

We maken het tastbaar, niet alleen de theorie.

Onze vaste Crew

Sander IJpelaar

Eigenaar en multi media specialist

Op zijn tiende kocht sander zijn eerste videocamera. Zijn passie voor bewegend beeld ontstond na het maken van video’s met vrienden. Sander wilde meer leren hoe hij professionelere kwaliteit kon leveren. Daarom is hij een opleiding gaan volgen aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Om meer te leren over het communicatie gedeelte is hij gaan studeren aan Avans hogeschool, opleiding communicatie. 

Renee van den Broek

Tekst master

Reneé is gek op teksten. Al vanaf haar 6e is ze bezig met schrijven en schrijft ze al sinds haar 13e boeken. Ze vind het leuk om verhalen te schrijven en teksten te verbeteren. 

Naast ons vaste team werken wij met verschillende talenten

In ons netwerk zitten verschillende freelance talenten. Op deze manier kunnen we altijd de beste match vinden.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Graag bespreken we onder genot van een kopje koffie (of thee) waar we mee kunnen helpen.

    Adres gegevens

    Sanders Media Creations
    Gevestigd in Waalwijk

    Mail ons: Info@sandersmediacreations.nl

    Bel ons: 0644369612