Sanders Media Creations helpt uw onderneming met al uw marketing activiteiten. Door onze brede expertise kunnen we een compleet en aansluitend pakket aanbieden afgestemd op uw wensen. Op deze manier kunnen we de verschillende activiteiten feilloos op elkaar aan laten sluiten. Wij houden niet van ”uurtje- factuurtje” maar gaan voor een partnerrelatie om zo aan uw onderneming te bouwen. Maandelijks een vast bedrag, helemaal aangepast aan uw wensen.

Wij gaan voor een partnerrelatie in plaats van klant – leverancier. Wij geloven er in dat resultaat het best te realiseren is wanneer men open naar elkaar is  en oprecht om elkaar geeft. Bovendien geloven wij dat marketing een doorlopend proces is waardoor uw kijkt naar wat werkt en wat niet. Daar stellen wij uw marketing dan op af.

Ontstaan

Sinds 1 mei 2018 is Sanders Media Creations officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Sanders Media Creations is begonnen uit passie.

Al sinds Sander 10 jaar oud was vindt hij het leuk om met beeld een verhaal te vertellen en een bepaalde emotie over te brengen. Met deze passie helpt Sanders Media Creaties ondernemers en bedrijven graag om hun verhaal aan de doel doelgroep te vertellen.

 

Onze kernwaarde

Betrokkenheid

Partner en behulpzaam

Passie

Een passie voor ons vak en leergierig om steeds nieuwe dingen te ontdekken

Ondernemend

Wij wachten niet af, maar ondernemen.

Vertalers

Vertalen van een idee naar een product 

Breed Inzetbaar

 On- en ofline, social-media, video, fotografie enz. We doen het! 

Praktisch

We maken het tastbaar, niet alleen de theorie.

Onze Crew

Sander IJpelaar

Eigenaar en multi media specialist

Op zijn tiende kocht sander zijn eerste videocamera. Zijn passie voor bewegend beeld ontstond na het maken van video’s met vrienden. Sander wilde meer leren hoe hij professionelere kwaliteit kon leveren. Daarom is hij een opleiding gaan volgen aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Om meer te leren over het communicatie gedeelte is hij gaan studeren aan Avans hogeschool, opleiding communicatie. 

Renee van den Broek

Tekst master

Reneé is gek op teksten. Al vanaf haar 6e is ze bezig met schrijven en schrijft ze al sinds haar 13e boeken. Ze vind het leuk om verhalen te schrijven en teksten te verbeteren.