Hoe gaan we tewerk

1. Gesprek

In dit vrijblijvende gesprek bespreken we kort wie u bent, welke doelen jullie hebben en jullie ideeën. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

2. strategie gesprek

We gaan graag nog dieper op uw organisatie in. We gaan graag met u een een aantal medewerkers in om tafel om dieper in te gaan op uw onderneming. Ook verzamelen wij bestaande gegevens om zo een compleet beeld te krijgen van uw onderneming

3. Strategisch plan 

Vanuit het strategie gesprek schrijven we een positionering. Hebben jullie al een positionering? Dan borduren we hier op verder. Een compleet overzicht krijgen is het doel en vormen de bouwstenen voor het creatief concept en jaarplan

4. Creatief concept

Vanuit het strategisch plan maken we drie creatieve concepten. Dit kun je zien als de kapstok waar we het jaarplan aan ophangen. In deze concepten staat hoe we de boodschap gaan vertalen. Graag nemen we de drie concepten door waarnaar u een keuze kunt maken.

5. Jaarplan

In het strategisch jaarplan staat wat wij voor u allemaal gaan doen. Dit plan gaat tot wekelijks niveau inclusief terug rekenen voor voorbeeld opname gegevens.

Graag bespreken we alles persoonlijk door en is er plaats voor uw input.

Het jaarplan is het handboek voor onze samenwerking. Hier staat alles in wat we voor u gaan doen.

6. Content

Vanuit het jaarplan maken we de content. Dit is op de gewenste locatie en tijd. Wij nemen alle apparatuur mee en zorgen dat alles goed voorbereid is doormiddel van een shotlist en draaiboek.

7. Opsturen

Wij sturen altijd alles eerst op voor akkoord. Hier is tijd voor feedback. Wij weten als geen ander dat er niet één waarheid is. Wij horen graag waar u tevreden over  bent en wat er anders mag.    

8. uploaden

Wij uploaden de content op de gewenste kanalen en plannen de content in.

9. Evalueren

Wij evalueren wat goed- en mindergoed werkt bij de doelgroep.

10. bijstellen

Na aanleiding van de evaluatie stellen we het jaarplan bij. Zo heeft u altijd het beste resultaat.

11. cyclus opnieuw

Omdat we een partner relatie aangaan is het een doorlopende volgorde. Er is niet één manier die werkt bij iedereen. Daarom is het goed om de resultaten te analyseren en bij te sturen voor het beste resultaat.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Graag bespreken we onder genot van een kopje koffie (of thee) waar we mee kunnen helpen.

    Adres gegevens

    Sanders Media Creations
    Gevestigd in Waalwijk

    Mail ons: Info@sandersmediacreations.nl

    Bel ons: 0644369612