Als partner behalen we beter resultaat

Marketing jaarplan

We worden overspoeld met boodschappen. Met één uiting komt jullie organisatie niet ver meer. Marketing werkt het best als het consistent is. De doelgroep blijven prikkelen en jullie merk top of mind houden. Als partner verdiepen we ons helemaal in jullie en jullie branch. Hierdoor kunnen we de juiste boodschap via de juiste middelen en kanalen op de juiste tijd bij de doelgroep krijgen.
En willen jullie naast het jaarplan nog iets extra’s? Dan is dit geen probleem!

Samen kijken we waar jullie onderneming voor staat en wat de doelen zijn waar jullie voor gaan. Aan de hand daarvan maken we een jaarplan. In dit jaarplan komen verschillende kanalen en middelen aan bod.

Onze producten

voorwerk om tot een strategie te komen

Vooronderzoek

wie zijn jullie? Wie zijn jullie concurrenten? Wat doet de banch? Wij verdiepen ons in jullie onderneming.

Positionering

Hoe gaan we jullie bedrijf naar buiten brengen? Een positionering is fundering voor een heldere strategie. 

Strategie

Wat willen we berijken en hoe gaan we dat doen? Welke kanalen en middelen zetten we in? Hoe regelen we de verspreiding? Dit beantwoorden we allemaal in de strategie op maat.

Planning

Vanuit de strategie zal er een jaarplan komen. Vanuit dat jaarplan komen weer kortere projecten per product dat gemaakt gaat worden.

contact momenten

In onze contact momenten houden we elkaar op de hoogte van de stand van zaken.

Regelneefje

Wij nemen u graag zo veel mogelijk uit handen.

creatie

Video productie

Een foto vertelt meer dan 1000 woorden. Hoeveel zegt een video dan? Video is de perfecte manier om uw doelgroep aan te spreken in de stijl en sfeer van uw onderneming.

Fotografie

Fotografie is er in allerlei vormen. Van portret fotografie van medewerkers, tot real life actie op het werk.

Online vormgeving

De kracht van jullie organisatie zit hem in herkenbaarheid online. Wij zorgen ervoor dat iedereen meteen weet dat jullie het zijn als bedrijf. 

(Live) webinar

Webinars zijn de perfecte manier om waardevolle vakkennis aan uw doelgroep te vertellen en ondertussen uw email lijst te laten groeien. De webinars van Sanders Media Creations zijn full service. Wij zorgen dat alle apparatuur ingesteld is en bedienen de apparatuur.

(Live) Talkshow

Een eigen talkshow met gasten uit de branch? Wij denken mee aan de inhoud, en zorgen voor alle techniek.

(Live) Podcast

Podcasts zijn terug van weggeweest. Verspreid waardevolle vakkennis via audio. 

(Live) video presentatie

Geeft uw onderneming een presentatie op bijvoorbeeld een congres? Laat dit door ons opnemen. Deze presentatie is namelijk vaak prima om online te delen. Het is ook mogelijk om tijdens de presentatie de opname live te projecteren of live te streamen op bijvoorbeeld YouTube.

(Live) video meercamera

Meercamera is erg fijn als je live tussen verschillende standpunten wil schakelen. Denk hierbij aan een uitleg video of bij een talkshow.

verspreiding

Kanalen optimaliseren

Ieder kanaal is anders. Een geoptimaliseerd kanaal straalt professionaliteit uit en zorgt voor een betere vindbaarheid.

Plaatsing

Vaak wordt plaatsing onderschat. Wanneer je het goed wilt doen kost het best wat tijd. Daarom nemen we het graag voor u uit handen.

Online adverteren

Via advertenties kunt je heel gericht jullie verhaal brengen bij de juiste mensen. 

Plaatsing in relevante groepen

Groepen over één specifiek onderwerp zijn perfect wanneer jullie inhoud daar op aansluit. Wij nemen dit daarom mee in ons vooronderzoek en in onze strategie.

Remarketing

Gericht adverteren naar bezoekers die al op jullie website zijn geweest.

Free publicity

(lokale) nieuwssites en bladen staan te springen om een goed artikel. Hier wordt nog veel te weinig gebruik van gemaakt. Uit het onderzoek en de strategie kunnen we kijken hoe we hier gebruik van kunnen maken.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Graag bespreken we onder genot van een kopje koffie (of thee) waar we mee kunnen helpen.

Sanders Media Creations

Mail ons: Info@sandersmediacreations.nl

Bel ons: 0644369612