Rechtstreeks op je beeldscherm

Live in the moment

Geef het gevoel dat uw kijkers nu aanwezig zijn. Samen aftellen naar een onthulling kun je natuurlijk terugkijken, maar het is veel spannender als je er zelf bij bent.

Interactie met uw kijker

Het voordeel van live ten opzichte van video is dat u gemakkelijk interactie kunt hebben met uw publiek. Zij kunnen middels de chat of via een inbelverbinding direct hun vragen stellen die u in de uitzending kunt beantwoorden.

Hybride evenement

Evenementen waar een deel van uw publiek op locatie aanwezig is en een deel van uw publiek online. Door Covid19 zijn hybride evenementen in sneltreinvaart op gekomen. Een hybride evenement geeft u de mogelijkheid om meer gasten deel te laten nemen aan uw evenement on geacht de groote van uw locatie. 

Alles wordt geregeld

Bij livestreaming komt veel techniek en voorbereiding kijken. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en houden u op de hoogte van de voortgang.

 

Van A tot z geregeld

Wij ontzorgen u in alles wat er bij komt kijken om een hoge kwaliteit livestream neer te zetten.

We helpen met de inhoud

Wij helpen u graag met de inhoud van bijvoorbeeld een webinar of voor extra content bij een hybride evenement.

Livestreaming is onderdeel van het marketing jaarplan

Marketing werkt het best als het consistent is. De doelgroep blijven prikkelen en uw merk top of mind houden. Als partner verdiepen we ons helemaal in jullie en jullie branch.