Fairtrade Gemeente Waalwijk

Gemeente Waalwijk heeft in februari 2017 de motie aangenomen om van Waalwijk een Fairtrade gemeente te maken. Op 1 september 2022 vond de certificering plaats. In een vogelvlucht word je mee genomen hoe het proces vanaf de motie tot certificering tot stand is gekomen.

Kledingmarkt voor klanten van de Voedselbank

De Leren Op Locatie klas van Jongerencentrum Tavenu in samenwerking met het Koning Willem 1 college in Den Bosch kregen een opdracht om een activiteit te organiseren voor een maatschappelijke doelgroep.  Een groepje uit de klas koos om kleding te verzamelen en deze een tweede leven te geven bij mensen die het echt konden gebruiken. In de video hoor je hoe alles tot stand is gekomen.

Case CLEYO

CLEYO Skin Experts is meer dan een beauty salon. Om dit over te brengen is gekozen voor verschillende video’s.

Case Congres van de Digitale Communicatie

Avans Hogeschool organiseert het Congres van de Digitale Communicatie voor studenten, medewerkers en professionals. Op deze dag kwamen toonaangevende sprekers vertellen over hun rol in het communicatievak. Sanders Media Creations helpt mee denken aan de contentstrategie en het mee  uitvoeren daarvan.

Livestreaming

Case Cuma: het eerste avondmaal - het vervolg

De Pannehoef in Oosterhout is een gebouw waar amateurvereningen in de cultuur en muzieksector kunnen oefenen. Voor de tweede keer werd Cuma georganiseerd, het evenement waarin alle gebruikers van de Pannehoef samen een show maken. Samen met vrijwilligers hebben we een meercameralivestream opgezet zodat iedereen via YouTube en de lokale omroep mee kon kijken.

Andere projecten

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Graag bespreken we onder genot van een kopje koffie (of thee) waar we mee kunnen helpen.

    Adres gegevens

    Sanders Media Creations
    Wij zijn gevestigd in Waalwijk.

    Mail ons: Info@sandersmediacreations.nl