Case content creatie

CLEYO Skin Experts

Doelen

Kwaliteit

CLEYO staat voor kwaliteit. Dit willen ze ook uitstralen. Doormiddel van hoge kwaliteit video brengen we dit over aan de doelgroep.

Zichtbaarheid

Video is een goed middel om zichtbaar te zijn op verschillende kanalen.

Autoriteit

CLEYO  is een autoriteit en meer dan een schoonheidssalon. Het verschil zie je in de video.

Persoonlijk

CLEYO staat voor persoonlijkheid. Dit gevoel wil CLEYO al mee geven voor ze de eerste behandeling ingaan. Dit kan door middel van video.

Over CLEYO

Cleyo is een luxe schoonheidssalon in Oosterhout die zich richt op het oplossen of voorkomen van huidproblemen- en veroudering.

Wat hebben we gedaan

productie van video content

Bedrijfsfilm

De wereld wordt steeds visueler. Doormiddel van bewegende beelden en geluid van uw organisatie krijg uw potentiële klant een goede indruk van het bedrijf voor je uiteindelijk binnenstapt.

Activiteit uitlichten

Video marketing is vaak krachtiger dan een foto. Een manier om uw video marketing in te richten is door verschillende activiteiten van uw bedrijf uit te lichten.

aantrekken franchisenemers

Wil u nieuwe werknemers of franchise nemers aantrekken? Dan is video de perfecte manier! In video kan je persoonlijkheid laten zien, de sfeer mee geven en makkelijker informatie geven dan in tekst.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Graag bespreken we onder genot van een kopje koffie (of thee) waar we mee kunnen helpen.

     

    Mail ons: Info@sandersmediacreations.nl